Diego, Kim en deze kiwi is onze dochter 🙂

wij zijn.
onszelf - als geen ander.

KORT MAAR | PRACHTIG

Er was eens… een jongen die goed was in marketing & communicatie en storyteller van beroep én een meisje dat goed was in, uh ja… kleding inkopen; ja van beroep dan hè. Zij gingen trouwen (ahh, how sweet). En, zoals dat meestal gaat (eerlijk zeggen), zij regelde alles en ik checkte als man soms wat Pinterest-pins en het budget (ja, daaaag veel te duur, doen we niet…  Oké vooruit f*ck it, we trouwen maar 1x. We doen het wel.). Ik zorgde vooral voor de (in mijn ogen) beste videograaf (Yaël & Hugo van The Dreamers) en Kim voor de aankleding, styling en de rest (haha).

En nu spoelen we even door…

Ineens waren we dus getrouwd (huh? nu al? ja, klopt) en de trouwfilm betoverden ons ontzettend. Ik was al goed in filmpjes maken van stedentrips, uitjes met vrienden en die van ons kleine meisje en mixte al jaren audiosporen in elkaar op de video’s. Na onze eigen bruiloft in 2017, vond ik bruiloften ineens wel cool en ontstond de liefde en passie om dit te gaan filmen en monteren. Met een goed gevoel voor communicatie begonnen we – met hulp van The Dreamers – en workshops van Philip White en Maru Films – bruiloften te filmen. In 2018 is Moments of Frame geboren. En dat was een schot in de roos: vanuit de passie verhalen maken (L). 

Diego filmt de bruiloften en Kim werkt vooral achter de schermen mee. Kim helpt met het bouwen van verhalen, de audio en houdt het bedrijf draaiende. Omdat we beiden een goede baan hebben kunnen we werken vanuit pure passie en is het aantal uren editen bijzaak.  Diego werkt als sr. communicatieadviseur en Kim als productmanager. Het werken vanuit passie levert de mooiste resultaten op. Een film is pas klaar als die klaar is en niet in 8 werkuren omdat dat commercieel zou moeten. Wij gaan door tot het perfect is en de film wordt beleefd zoals de dag daadwerkelijk was. Dus – zeggen we vaak – geen dark poetic drama, maar de vibe van jullie dag. En niet een film vol tranen en slowmotion shots, maar een film die recht doet aan jullie dag en een film waar een lach en traan elkaar afwisselen.

We hadden samen nooit durven dromen dat we inmiddels zo’n 65 trouwfilms verder zijn: van elke provincie in Nederland tot aan Italië (Assisi, Umbrië) en locaties in België (Poortgebouw Lanaken en Cachecour). En ja… zelfs in Friesland en Limburg (haha). Daar zijn we trots op. Dit alles inmiddels omringd door onze twee schattige kids (Loé, 2018 en Jeb, 2020).

Zo, nu genoeg over ons. Want jullie gaan trouwen, niet wij.

Dus kom maar op met jullie verhaal!

Unieke films. Unieke verhalen. Unieke mensen. Elke film is anders. Naast emoties, verhalen en details, richten we ons op 'de vibe'. Dat wat jullie dag uniek maakt - de unieke sfeer, de unieke reacties en jullie verhaal. Geen cliché films, maar een film die jullie blijft raken. Jullie film. En daar is er maar één van.
diego + kim / Moments of frame

sTRIP IT BACK.

Op bruiloften werken we met minimale apparatuur. We beschikken weliswaar over 4 camera's om alles vast te leggen, maar proberen zoveel als mogelijk met alleen de camera's te werken. Geen overbodige gear, geen stabilizers of gimbals en geen imitatie van 'ome Jan' met de camcorder op z'n schouder. De focus ligt bij jullie en jullie gasten: zo krijg je de meest authentieke beelden.

(digitaal) taartje eten?

Een vrijblijvende kennismaking is voor ons altijd het begin van jullie verhaal.