unieke films - unieke verhalen

De dag vastgelegd zoals die was. In een creatieve – maar tijdloze – edit vol details en sfeer. Want juist details vertellen verhalen. We ontleden emoties en matchen die met de juiste situatie, waarbij we meerdere verhaallijnen bouwen om een film te creëren die je raakt en blijft raken. Alles met hoogwaardige sound designs en muziek licenties. Niet dat (goedkope) cliché pianomuziekje onder jullie film met alleen maar slow-motion shots, want dat is niet ons ding. Ook geen poëtische drama en moody filters op jullie zonnige en meest romantische dag. We vertellen jullie verhaal en halen ‘de vibe’ en sfeer terug. Daarom is elke film anders – net als elke bruiloft. En dat zie je niet alleen, dat voel je. 

Alanne & Yaël | Netl Kullumaan – De Wildste Tuin, Kraggenburg.
Uniek, krachtig en intiem en een geweldige vibe (Irisch meets Dutch). Een prachtig en krachtig verhaal, verteld door Babs Mildred Nijhove op een te gekke locatie. Netl Kraggenburg is uniek: een fijne en intieme setting waarbij je omringd wordt door mensen die vakantie vieren op deze mooie locatie. Een krachtige, intieme bruiloft en wederom een ‘not so ordinary wedding story”, met een internationale roots. Geniet van deze Trouwfilm op Netl Kullumaan.

Anne en Mo | Ouderlijk huis, Best

Anne en Mo trouwden in eigen tuin, met alles erop en eraan. Over elk detail was nagedacht en aan niets ontbrak het, vooral niet aan de liefde. Een dag met unieke eigenschappen en culturele details, maar bovenal liefde. Liefde voor elkaar en voor familie. Een dag om nooit te vergeten, ook voor mij niet!

Trouwen cachecour

Floor and Oliver | Cachecour, België.
Crazy wedding vibe with love, tears and joy. Met één van de meest bijzondere geloftes – waar de emoties elkaar in no-time afwisselde. Een intieme bruiloft en een ‘not so ordinary wedding story”. 

The story of Nikky and Ryan | Filming their wedding was such a joy! Due covid 19 and a family from New Zealand, it took a while (3 @#F!!! years, red.) before they could say ‘Yes’ to each other. But it was a stunning day and “lovely”. On the amazing Slot Doddendael, with the amazing trouwambtenaar Jaap Loonen, the Big Swingers and the best wedding planner: Big Days by Nikki. We’ve catched their amazing vibe, story and love. The love for each other and their friends. Build in a timeless video with a lot of subtle tiny stories in it. 

5/5
“Wat zijn wij blij met de keuze om toch te kiezen voor een videograaf en onze keuze voor Diego. De video's zijn werkelijk waar prachtig geworden en wij kunnen terug kijken naar een geslaagde dag. Diego is er wel, maar ook niet. Toen ik de beelden terug zag heb ik vaak gedacht, heeft hij dit gefilmd en was hij daar? Ik heb hem helemaal niet gezien. Wel fijn zo iemand waarbij je niet het gevoel hebt dat hij een camera in de gezicht drukt! Dit zie je ook terug in de video's iedereen doet zijn ding en alles is prachtig in beeld gebracht zoals de dag was en niet gemaakt, zoals je wel eens ziet. Diego heeft onze wensen goed begrepen en dit zie je terug!.”
Trouwfilm Jeffry & Soraya
Jeffry & Soraya
5/5
“SUPER SUPER BLIJ zijn wij met onze trouwfilm gemaakt door Diego (Moments of Frame)! We zouden hem aan iedereen aanbevelen. De film is super professioneel zit heel creatief in elkaar. Echt een mooie herinnering aan onze trouwdag. Diego gaat onopvallend te werk en je voelt je lekker op je gemak bij hem. Achteraf kregen wij van veel gasten te horen dat ze hem zo leuk vonden doordat hij lekker sociaal was en met veel mensen een praatje had gemaakt. Echt een topper!.”
Trouwen Rotterdam
Bert-Jan & Ellen
5/5
“Een perfecte dag, perfect vastgelegd! Los van de scherpe, prachtige beelden, die het absoluut zijn! Ligt de kracht van Moments of frame, letterlijk bij het zien en aanvoelen van " the moments". Het is zo dierbaar om deze momenten in bewegende beelden terug te kunnen zien. Dit was ook echt de reden dat wij een videograaf wilden, maar na het zien van alle beelden is het echt nog meer kostbaar dan wij van tevoren hadden gedacht. De trouwfilm, welke hier ook te zien is, toont dat net die knuffel met je beste vriendin, het knipoogje van je vader en een traantje van je broertje allemaal vastgelegd zijn. Ondersteund met mooie en passende muziek, mooi in elkaar gezet. We zijn heel erg tevreden over moments of frame! De clip, trouwfilm en documentaire waren mooier dan we ooit hadden kunnen dromen! Elke euro meer dan waard! Diego, Kim; Bedankt!!!"
2 vrouwen trouwfilm limburg
Evaline & Jasja

Wij leggen graag jullie herinnering vast.

– Moments of Frame –

Niet met trouwfilms maken 😉 Dat doen er tegenwoordig meer. We proberen de perfecte balans te vinden tussen verhaal, emotie, sfeer en ’the vibe’. Dit alles in een creatieve edit, maar ook een ietwat tijdloze. De rest van je leven moet je namelijk genieten van de trouwfilm. Dus geen ‘poëtische drama met moody colors en geen simpele ‘van voor naar achter’ film. We voelen jullie dag zorgvuldig aan en filmen dat wat jullie dag uniek maak. Van onze zijde geen orders en scripts met beelden waarin je jezelf niet herkent (je weet wel, dansend tussen de zonnestralen en rennend in het maïsveld) Verder besteden we veel aandacht aan audio, kleur – en hoogwaardige songs.  Ook de verhaallijnen moet kloppen – een trouwfilm moet je raken, keer op keer. 

Natuurlijk! Als er geen geloftes zijn, maken we nog steeds een prachtige film. Wellicht met wat leuke zinnen van een ambtenaar of wellicht met een deel van een speech of gewoon met een prachtige song. Alles komt altijd goed! (p.s. we juichen geloftes wel altijd toe, want een bruiloft en begrafenis zijn de enige momenten waar je – op dit niveau – wat liefs tegen elkaar zegt. Dan is een bruiloft toch handiger…) Maar alsnog hoeft het dan niet verwerkt te worden in de film, mochten jullie dit niet willen 😉

Ja, die hebben we. We zetten deze regelmatig in, maar alleen op momenten dat het jullie niet stoort en waar wij het voelen om deze in te zetten. Een drone trekt altijd aandacht, aandacht die naar jullie moet gaan en niet naar onze gear. We zijn sowieso voorstander van het ‘strip it back’: We willen niet opvallen, dus bouwen geen hele camera-stellages omdat dat cool lijkt. Ons doel: zo min mogelijk op te vallen, we worden liever gezien als fotograaf dan videograaf of als de second shooter van de fotograaf, zo maak je de meest authentieke beelden. (zeg nou zelf, als je gefilmd wordt, trek je toch standaard een “oké-nu-moet-ik-normaal-kijken-hoofd”?

Vooral op gevoel. Laat je niet te veel leiden door een portfolio. Elke bruiloft is anders en elk bruispaar ook – net als dat die trouwjurk van de ander jou misschien niet staat. En zo kan een trouwfilm vol ‘poëtische drama’ en moody colors wellicht leuk wegkijken, maar wil je zo je dag herinneren? Zoek voor jullie de juiste balans: wat wil je terugzien en ook vooral: wat wil je terughoren? Audio is net zo belangrijk: het bepaalt de sfeer, de vibe en een ‘gratis piano jingle’ doet geen recht aan jullie dag. Al onze films kennen diverse nummers (en die licenties hebben wij voor jullie dan gekocht).

what the faq

Wat ons betreft wel. Wij doen daar totaal niet moeilijk over. Het zijn ruwe beelden en zo’n 500-700 gigabyte. Veel plezier ermee 🙂

De trouwfilm is echt de highlight film. Het is jullie verhaal, vol met details en afwisselende momenten en emoties. Meestal zijn de beelden ook niet chronologisch, maar is het verhaal leidend. De documentaire zijn alle leuke beelden van voor naar achter – beelden die wel tof zijn om te zien, maar die je bijvoorbeeld niet continue in je trouwfilm wilt hebben (of delen). Denk aan die ene speech, jankende kinderen (haha) of vrienden die dronken zijn. Ook kun je in een docu wat langer stilstaan bij momenten, bijv. de ceremonie of het aankleden.

Nee, dit is slechts een selectie. Niet elke film komt online. We hebben er meer dan 60 gemaakt.

Leuk! Mail gerust. Wij weten – als getrouwd stel  – hoe het werkt. Stel gewoon al je vragen en spreek vanuit je gevoel en jullie wens; dat is nooit fout en het is jullie dag.

fEEL THE VIBE.

Take a peek inside our Wonderworld