Loading...

IK MAAK TROUWFILMS MET EEN VERHAAL

JULLIE LIEVELINGSVERHAAL

Mooie, rustige beelden, afgewisseld met emotie en plezier. Niet zomaar zoveel mogelijk beelden chronologisch achter elkaar zetten, maar een verhaal neerzetten. Alles zorgvuldig gekozen en gemonteerd tot een prachtig verhaal, jullie verhaal. Waarin emotie, liefde, geluk en humor elkaar goed afwisselen en de audio het verhaal zal versterken. Koop alvast die nieuwe TV: want het wordt echt te gek!

Ik neem twee camera's mee: een Fujifilm X-H1 & X-T3. Systeemcamera's, dus ik loop niet met grote camera's op mijn schouder en probeer zo min mogelijk op te vallen. Verder bezit ik de beste lenzen om zonder concessies alles te kunnen vastleggen. Kortom: alle ingrediënten om jullie verhaal haarscherp te vangen, maar niet de show te stelen met (overbodige) gadgets. Zo genieten de gasten gewoon van jullie en dat is wel zo fijn.

Ik ben gek op storytelling en altijd op zoek naar verhalen. Soms zijn die overduidelijk aanwezig in geloftes of speeches en soms vind ik ze in non-verbale communicatie, tranen van geluk, verdriet of gemis of in de kleine details die jullie dag uniek maakt. Daarmee ga ik aan de slag in jullie trouwfilm, met altijd in het achterhoofd: ``het is jullie dag en film, niet de mijne``. Ik hoef geen wedstrijden te winnen, ik wil jullie lievelingsverhaal maken. Vanuit pure passie en plezier, dus geen groot bedrijf of stagiaire die de edits doet.

Muziek is de halve beleving. Alle films worden voorzien van hoogwaardige sound designs verdeeld over meerdere audiosporen en eventueel verrijkt met geloftes of speeches. Geen lelijke overgangen, maar alles naadloos in of door elkaar gemixt en een passend nummer - of meerdere nummers - bij jullie verhaal.

WELKOM IN HET HIER, EN NU?

1. We bellen, appen of mailen

Wat leuk dat jullie interesse hebben. Jullie mogen altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Dat kan via mail, maar ook telefonisch. Deel gerust al jullie wensen of (globaal) het draaiboek. Ook beantwoord ik al jullie vragen en nemen we vrijblijvend jullie budget, wensen of droomplaatje door. Want het is wel zo fijn als we over een weer een match zien.

2. We drinken koffie en eten taart

Mocht ik beschikbaar zijn op jullie dag en we een klik hebben, dan lijkt het me leuk jullie te ontmoeten in het mooie Rhenen ;-). Dit is geheel kosteloos. Ik wil dan alles over jullie en jullie verhaal en dag weten. Verder ben ik heel benieuwd wat jullie in de ideale trouwfilm terug willen zien. Ook jullie kunnen al je vragen stellen.

3. We kijken of het klikt en kan

Na de kennismaking en koffie (en taart), of telefonische kennismaking, kunnen we kijken of het klikt en past. Daarna zal ik jullie een offerte zenden en een welkomspakket toezenden.

4. We houden contact en gaan ons voorbereiden op jullie grote dag

Mochten voor elkaar kiezen (yeah, taart!!), dan houden we goed contact per mail of telefoon en gaan we ons voorbereiden. Jullie op de grote dag en ik ga bij voorkeur even contact leggen met ceremoniemeester(s) voor het draaiboek. Voor jullie blijf ik altijd goed bereikbaar voor alle vragen.

5. De dag zelf: let's go!

Ik neem een aantal dagen voor de grote dag contact met jullie op en we spreken dan nog even de starttijd af en waar ik me kan melden. Op de dag zelf hebben jullie zo min mogelijk last van me: op de juiste momenten sta ik op de juiste plek en jullie zien mij zo min mogelijk – door een grote collectie aan lenzen kan ik namelijk vanuit alle hoeken filmen. Uiteraard maken we ook een paar mooie close-up shots. Voor jullie geldt maar 1 ding: genieten.