trouw-films met een uniek verhaal.

Elke film is uniek. Net als elke bruiloft. Dat is mijn kracht. Het is namelijk niet mijn film en verhaal, maar jullie verhaal en die maak ik niet voor mijn portfolio, maar voor jullie. Ik voel de sfeer, ga mee met de flow en ben in staat ‘de vibe’ vast te leggen. Ik voel aan wat belangrijk is, waar de emoties zitten en wat jullie zo trots maakt op bepaalde dingen. Als jullie de film zien, hebben jullie het gevoel dat ik jullie al jaren ken. Alles zit in de film. En nee, die alleen  slowmotion shots van de make-up, jurk of het zoenen in de zon omdat de fotograaf dat wilt, het is het complete plaatje. Puur en authentiek. Geen verslag van de dag, maar de dag op creatieve wijze vastgelegd en ge-edit. 

1
landen
1
bruiloften
1
Terabyte data
1 %
liefde

ELKE FILM UNIEK | ELKE BRUILOFT OOK

crazy / fun / love / dance / VIBE

Ellen & Robin - (BE)

Ellen en Robin trouwden in Poortgebouw Rekem (Lanaken, Belgie). Hun bruiloft had een geweldige vibe: veel fun, gekke elementen, liefde en een – door corona – openingsdans in de tuin. Al deze elementen maken dit een unieke en (anti-cliche) trouwfilm. Geen poetic drama, maar ‘de vibe’ is vastgelegd in hun trouwfilm

corona / part 1 2020 / part 2 2021

Olivier & Lindsy (part 1)

Olivier en Lindsy hebben besloten hun bruiloft op te splitsen, door toch het ja-woord te geven in 2020 en in 2021 nog een ceremonie en feest te geven. Bij Part 1 was ik +/- 3 uur aanwezig om een (korte) film te maken. Op naar 2021, part 2!

Trouwen Italie umbrie assisi
gefilmde locaties

trouwlocaties gefilmd

WAT ANDEREN ZEGGEN

JE MOET JE FEEDBACK (NIET) HOUDEN

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

schrijf je in voor de nieuwsbrief - of niet. zelf weten.

contact