trouwfilms met een uniek verhaal.

Elke film is uniek. Net als elke bruiloft. Dat is onze kracht. Het is namelijk niet onze film of verhaal, maar jullie verhaal. Ik voel de sfeer, ga mee met de flow en ben in staat ‘de vibe’ vast te leggen. Ik voel aan wat belangrijk is, waar de emoties zitten en wat jullie zo trots maakt op bepaalde dingen. Daarbij wordt – vanuit mijn passie voor storytelling – elk woord en zinnetje afgewogen. Geen open deuren, maar woorden en beelden die je raken. Met creatieve edits die recht doen aan het verhaal en geen overbodige (kijk mij eens cool kunnen editten) overgangen die jullie uit het verhaal halen. Puur en authentiek. Waarbij verhaal, geluid en beeld samenkomen.

1
landen
1
bruiloften
1
Terabyte data
1 %
liefde

ELKE FILM UNIEK | ELKE BRUILOFT OOK

Ellen & Bert-Jan / Rotterdam x Euromast

love / firework / friends / fun

Jelle & Annemarie

In je achtertuin trouwen saai? Nee, absoluut niet. Jelle en Annemarie hadden een te gekke bruiloft met alles erop en eraan om een onvergetelijke dag te maken. Van vuurwerkshow op je bruiloft tot bubble voetbal en van Kees Kraayenoord tot je zus als babs (voor 1 dag).

love / vibe / friends / sun

Tristan & Eline

Op Kasteel Hoekelum in Ede trouwden Tristan & Eline in het bijzijn van vrienden, familie en veel kids. Hun vibe was geweldig en de Tributes Band maakte er een feestje van.

love / fun / friends / sun

Jeffry & Soraya

Op Slot Doddendael trouwden Jennifer en Sebastiaan. Buiten, om die prachtige boom voltrok Babs Con een te gekke ceremonie. De dag stond in het teken van vriendschap en liefde en werd afgesloten met een mooi feestje!

love / fun / friends / sun

Jennifer & Sebastiaan

Op Slot Doddendael trouwden Jennifer en Sebastiaan. Het was een prachtige dag, op een prachtige locatie omringd door vrienden en familie. De rust en gezelligheid en fun maakte dit een unieke dag; met een lach en een traan en een geweldige bruid en bruidegom.

crazy / fun / love / dance / VIBE

Ellen & Robin - (BE)

Ellen en Robin trouwden in Poortgebouw Rekem (Lanaken, Belgie). Hun bruiloft had een geweldige vibe: veel fun, gekke elementen, liefde en een – door corona – openingsdans in de tuin. Al deze elementen maken dit een unieke en (anti-cliche) trouwfilm. Geen poetic drama, maar ‘de vibe’ is vastgelegd in hun trouwfilm

hot / hotter / hotst / farmers

Walter & Colinda - 36 graden

Op het boerenerf van hun bedrijf trouwden Walter en Colinda op die ene snikhete zomerse dag. Toch was een meer dan geslaagde dag met een unieke ceremonie en een knallend feest met de band ‘NieWies’

corona / part 1 2020 / part 2 2021

Olivier & Lindsy (part 1)

Olivier en Lindsy hebben besloten hun bruiloft op te splitsen, door toch het ja-woord te geven in 2020 en in 2021 nog een ceremonie en feest te geven. Bij Part 1 was ik +/- 3 uur aanwezig om een (korte) film te maken. Op naar 2021, part 2!

Trouwen Italie umbrie assisi
gefilmde locaties

trouwlocaties gefilmd

WAT ANDEREN ZEGGEN

JE MOET JE FEEDBACK (NIET) HOUDEN

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

schrijf je in voor de nieuwsbrief - of niet. zelf weten.

contact