Loading...

Wie denken wij wel niet dat we zijn?!

 

 

 

H oi. Wij zijn Diego en Kim, trotse ouders van Loé (06/2018) en in 2017 getrouwd. We wonen in het mooie Rhenen.

Trouwfilms met jullie verhaal | begint bij ons verhaal

Mede door onze eigen bruiloft zijn wij betoverd door de trouwwereld; en ook vooral dankzij de passie van Yaël & Hugo van The Dreamers. Zij hebben onze bruiloft perfect vastgelegd op video en daarna de passie overgedragen aan mij tijdens twee workshops en een bruiloft met hen. Kim helpt – met haar perfecte kijk op details – met het editen & color graden. Daarnaast is Kim eigenaar van Studio Lolo: zij richt zich op styling en ceremoniemeesterschap, maar ook op het i.o. vastleggen van bruiloften, speeches en ceremonies. Dankzij onze bruiloft zijn Moments of Frame & Studio Lolo geboren. Vanuit pure passie en dat levert de mooiste resultaten op. Geen te commerciële inslag waar tijd geld is, maar doorgaan tot het perfect is.

Onze stijl & werkwijze | keep it simple

We houden het vooral bij jullie. Het is niet onze show en niet onze dag. Met dat uitgangspunt ontstaan unieke films die recht doen aan jullie trouwdag. We hoeven geen awards te winnen of een eenduidig portfolio te hebben. Juist niet. Iedere bruiloft is uniek, laten we dat vooral zo houden. Je wilt je eigen dag herbeleven en niet de dag van een videograaf; die is slechts bijzaak.

Ik ben gek op storytelling en verhalen; dat is mijn (andere) werk. Als videograaf probeer ik altijd op zoek te gaan naar het verhaal tijdens een bruiloft. Dit kunnen geloftes zijn, maar ook details, decoratie, tranen van vrienden of familie, personen die helaas gemist moeten worden, inzegeningen, de relaxte sfeer afwisselend met de emoties, etc. etc. Dit maakt jullie dag uniek. Deze beelden worden niet lukraak achter elkaar gemonteerd met Ed Sheeran eronder of dat cliché cinematic piano-muziekje, maar ze worden verwerkt (ge-edit) tot verhaal. Jullie verhaal. Elk film in mijn portfolio is uniek, simpelweg omdat elke bruiloft uniek is. Ik hanteer geen standaard template of werkwijze, maar ik maak verhalen. Met prachtige audio en sound designs. Het is tenslotte niet mijn film, maar jullie film en verhaal. Het draait volledig aan jullie en aan mij de eer dit zo onopvallend mogelijk vast te leggen. Daar waar anderen spreken over ‘Stories by …’ of ‘mijn films’, probeer ik het altijd bij het bruidspaar te laten. Ik vind het een eer hun dag te mogen verfilmen, het is niet mijn show. Jullie dag. Jullie feestje. Jullie verhaal. Die leg ik graag voor jullie vast.

There is nothing bigger than | small moments

Dat ene knikje, die glimlach, het moment voor de traan en de trilling in je stem tijdens geloftes. Authentieke momenten die je alles laten herbeleven en je terugbrengen naar de grote dag; keer op keer, jaar op jaar. Trouwfilms maken is meer dan lachende mensen en cliche-momenten, het is zoeken naar details. Want de kleine dingen worden dan groot. Dat is mijn style.

Helemaal het – einde | op naar het begin

Wil je meer over ons weten? Met alle liefde beantwoorden wij jullie vragen. Hoe klein, simpel, complex of ‘overbodig’ ook, let us know!

Kim & Diego

Contact ons!

Moments of Frame logo
IK BEN MEZELF ALS GEEN

ANDER

32
JAAR
365
TAARTJES PER JAAR
55
CREATIVE IDEËEN PER DAG
250
AANTAL SLAMDUNKS IN CARRIÈRE