Wie denk ik wel niet dat ik ben?!

mezelf
Als geen
ander

diego & kim / creatieve ondernemers.

we are lovers and we film lovers and their lovestory.

KORT MAAR PRACHTIG

Er was eens… Een jongen die goed is in marketing & communicatie en tekstschrijver c.q. storyteller is en een meisje dat goed was in, uh ja… kleding inkopen (sorry Kim). Zij gingen trouwen (ahh, how sweet). En, zoals dat meestal gaat (eerlijk zeggen), zij regelde alles en ik checkte soms wat Pinterest-pins en het budget (veel te duur, doen we niet. Oke vooruit f*ck it, we trouwen maar 1x). Ik zorgde vooral voor de (in mijn ogen) beste videograaf (Yaël & Hugo van The Dreamers – Oké Maru Films is ook te gek). 

En nu spoelen we even door…

Ineens waren we getrouwd en de trouwfilm betoverde mij ontzettend. Ik was al goed in filmpjes maken en audio mixen, maar ik had nooit ontdekt wat emoties teweeg kunnen brengen op een (goede) video. En na mijn eigen bruiloften vond ik bruiloften ineens cool. Kim ook, maar vooral styling en (wedding)plannen, al lieten we ook veel doen van Ingeborg van Ohlalala Weddings, zodat wij konden twee handen vrij hadden. Om taartjes te testen bijvoorbeeld.

Hoe dan ook, in 2017 trouwden we en in 2019 is Moments of Frame geboren. Diego filmt bruiloften en Kimt werkt achter de schermen mee met color graden en verhalen bouwen en treedt wel eens op als second shooter. 

Omdat we meer dingen doen dan alleen films maken, kunnen we werken vanuit pure passie. Dat levert de mooiste resultaten op. Een film is pas klaar als die klaar is en niet in 8 werkuren omdat dat commercieel zou moeten. Doorgaan tot het perfect is. 

We hadden samen nooit durven dromen in 2019 (het eerste jaar) 24 bruiloften gehad te hebben, waaronder in Italië en in 2020 al 26 boekingen te hebben.

Zo, nu genoeg over ons. Want jullie gaan trouwen, niet wij. Natuurlijk ben ik met alle liefde de videograaf voor jullie bruiloft, zodat jullie een te gekke wedding film (Ik spreek Engels) krijgen!

O, wacht. Het leven is niet alleen werk. We eten ook graag taart en hebben met een dochter en zoon en prachtig gezin. We wonen in Rhenen en zijn dan ook graag in Ouwehand (ja, Panda’s) te vinden. Ook reizen we graag. Maar goed, door twee kinderen (2020 en 2018) is reizen naar de supermarkt al een heel gedoe. Nou goed, einde. Op naar jullie begin…

Trouwen italie trouwfilms
Trouwfilm Cadeau Moments of Frame

Onze style --> keep it simple

simpel is al best complex.

We houden het vooral bij jullie. Het is jullie dag. Jullie feestje. Met dat uitgangspunt ontstaan de mooiste films. We hoeven geen awards te winnen of eenduidig portfolio vol met ‘destination weddings’. We zijn geen filmmeisjes of -jongens die alle aandacht opeisen. Wij willen verhalen maken. En elk verhaal is uniek. Elke bruiloft ook en elke film dus ook. Jullie film. Niet die van ons, wij zijn een klein schakeltje. Even off topic: welke videograaf spreekt nu over ‘mijn film’. Alsof een tandarts over ‘mijn kroon’ praat of een cosmetisch chirurg over ‘haar nieuwe borsten’. Oké en back on topic…

Jullie gaan de rest van je leven je dag herbeleven zoals de dag ook gegaan is en niet zoals wij ‘m het liefst editen. Om die reden stelen we ook niet de shows met overbodige apparatuur en laten we geen drone op tijdens de ceremonie (want dan vinden mensen ons ineens cooler dan jullie). Wij zijn onzichtbaar en laten de aandacht volledig naar jullie gaan, maar geen zorgen: alles hebben we in beeld.

Nothing bigger than / small moments.

Dat ene knikje, die glimlach, die traan of juist die traan die weggeslikt wordt. Daar draait het om. Trouwringen aanschuiven en elkaar taart voeren is ook te gek, maar dat is een standaard onderdeel van je dag. Emoties niet. Het zijn de kleine dingen die jullie dag zo groot maakt. Mijn gave is om ‘alles aan te voelen’ en de sfeer mee te nemen in de edits. In de films zie je dan ook altijd een balans tussen die traan en lach, maar je voelt altijd de vibe. 

Vragen? Vragen!

stay in the loop.

Ja, ik spreek ook Engels. Maar Engelse termen zijn natuurlijk helemaal hot. Dus stay in the loop or get it touch. Or ‘Neem contact op’. Oke, dit is een hele rara alinea, maar als je tot hier bent gekomen, ben je wel een die-hard (haha, Engels). Bottom line: stuur gewoon een berichtje met al je vragen. Lekker vrijblijvend, want we zijn de moeilijkste niet. We snappen dat je 10 videografen gaat vergelijken. Dat moet je ook absoluut doen. Als je maar verder kijkt dan enkel het tarief, want betalen voor een flutproduct is zo zonde. Zeker op de ‘once in a life time film.

-of-Frame-by-Inge-Kooiman v1