de prijs van Onbetaalbare herinneringen

ALTIJD DE JUISTE KEUZE | Bij ons geen goud, zilver, en brons gedoe. Je krijgt altijd een high-end trouwfilm. Welke keuze je ook maakt, of dat we iets samenstellen, het wordt altijd goud. Vanuit onze passie gaan we door tot het af is: we ontleden elke emotie, kijken elk beeld terug en bouwen de verhaalijnen voor jullie film. Jullie film. En die is uniek, net als elke bruiloft. 

Pakket 1

€ 1950

 • 9 uur aanwezig
 • Trouwfilm 5-7 minuten
 • Oplevering digitaal & USB
 • Sound design & color grading

Pakket 2

€ 2350

 • 10,5 uur aanwezig
 • Trouwfilm 5-7 minuten
 • Teaser | Social clip
 • Oplevering digitaal & USB
 • Sound design & color grading

Pakket 3

€ 2750

 • 12 uur aanwezig
 • Trouwfilm 5-7 minuten
 • Documentaire 15-20 minuten
 • Oplevering digitaal & USB
 • Sound design & color grading

Vragen? Vragen!

Wil je weten of we nog beschikbaar zijn? Of andere vragen, wensen of ideeën? Stuur ons een berichtje! Dat vinden we leuk…

What the faq?

We filmen bruiloften door heel het land en in overleg ook in het buitenland: zoals bijvoorbeeld België, Italië en zelfs Friesland en Terschelling (haha).

Uiteraard! Het zijn indicaties, maar heb jullie andere wensen of behoeftes, let us know!

Ja, die hebben we. We zetten deze regelmatig in, maar alleen op momenten dat het jullie niet stoort en waar wij het voelen om deze in te zetten. Een drone trekt altijd aandacht, aandacht die naar jullie moet gaan en niet naar onze gear. We zijn sowieso voorstander van het ‘strip it back’: We willen niet opvallen, dus bouwen geen hele camera-stellages omdat dat cool lijkt. Ons doel: zo min mogelijk op te vallen, we worden liever gezien als fotograaf dan videograaf: zo maak je de meest authentieke beelden. (zeg nou zelf, als je gefilmd wordt, trek je toch standaard een “oké-nu-moet-ik-normaal-kijken-hoofd”?

Vooral op gevoel. Laat je niet te veel leiden door een portfolio. Elke bruiloft is anders en elk bruispaar ook – net als dat die trouwjurk van de ander jou misschien niet staat. En zo kan een trouwfilm vol ‘poëtische drama’ en moody colors wellicht leuk wegkijken, maar wil je zo je dag herinneren als die een totaal andere vibe had? Zoek voor jullie de juiste balans: wat wil je terugzien en ook vooral: wat wil je terughoren? Audio is net zo belangrijk: het bepaalt de sfeer, de vibe en een ‘gratis piano jingle’ doet geen recht aan jullie dag. Al onze films kennen diverse nummers (en die licenties hebben wij voor jullie gekocht).

Ik neem standaard 3 camera’s mee. Twee draag ik bij me – met twee verschillende lenzen. De ander heb ik op statief, waardoor ik ook een (deel van de) ceremonie of speech kan filmen.

Geen zorgen: ik loop niet in de weg. Ik ken de lijnen, gebruik verschillende lenzen en zoek altijd onopvallende spots, zodat jullie en jullie familie niet gestoord worden. Ook gebruik ik geen overbodige gear, zodat de aandacht naar jullie gaat. Met de fotograaf klikt het altijd: ik ben ontzettend makkelijk in de omgang, overleg altijd alles en doe nooit ‘rare dingen’ tijdens belangrijke momenten.

Wat ons betreft wel. Wij doen daar totaal niet moeilijk over. Het zijn ruwe beelden en zo’n 500-700 gigabyte.

De trouwfilm is echt de highlight film. Het is jullie verhaal, vol met details en afwisselende momenten en emoties. Meestal zijn de beelden ook niet chronologisch, maar is het verhaal leidend. De documentaire zijn alle leuke beelden van voor naar achter – beelden die wel tof zijn om te zien, maar die je bijvoorbeeld niet continue in je trouwfilm wilt hebben (of delen). Denk aan die ene speech, jankende kinderen (haha) of vrienden die dronken zijn. Ook kun je in een docu wat langer stilstaan bij momenten, bijv. de ceremonie of het aankleden.

Nee, dit is slechts een selectie. Niet elke film komt online. We hebben er meer dan 60 gemaakt.

De prijzen verschillen. Een goede indicatie voor een trouwfilm is tussen de 1700 en 2750 euro. Een videograaf zal gemiddeld 10 uren aanwezig zijn en daarna veel uren stoppen in het maken van een trouwfilm.

Ik ben ontzettend chill en toegankelijk. Ik voel aan wanneer een grapje nodig is of juist een stilte. Het is jullie dag en ik stoor jullie zo min mogelijk. Dat betekent: geen vervelende orders, geen script, geen momenten ‘over doen’ voor de video en jullie ook niet belasten met cliché shots waar jullie helemaal geen zin in hebben. Ik vang jullie dag, jullie vibe en de ‘authenticiteit’. Het is jullie film en niet de mijne.

Leuk! Mail gerust. Wij weten – als getrouwd stel  – hoe het werkt. Stel gewoon al je vragen en spreek vanuit je gevoel en jullie wens; dat is nooit fout en het is jullie dag.

Let's make fun.

Trouwen Italie
Toegankelijk

Relax en toegankelijk, dat zijn wij. Geen moeilijke en vervelende orders van onze kant, geen urenlange shoots en gewoon met rust en humor jullie door de dag helpen. En als ik je een keer over een hekje moet tillen, doe ik dat met liefde 😉

Diego Inge Kooiman
Strip it back

Met vier camera’s hebben we bijna alle shots. Toch proberen we zo min mogelijk op te vallen. Geen grote stellages (rigs of gimbals) om onze camera’s heen en geen grote monitors op de camera’s. We laten de aandacht graag bij jullie. Het is jullie dag – niet die van ons. Ook zullen we niet rondjes om jullie heen rennen, in je “aura” komen tijdens de vow’s en niet het uitzicht van de gasten blocken.

Diego-by-Inge-Kooiman 2
Samen werken en samenwerken

Met fotografen werk ik altijd perfect samen. Met de ervaring is aan een blik of knik genoeg om te weten wat de ander doet. We moeten er samen het allermooiste van maken en ik geef hen alle ruimte. 

We catch the vibe

We're in love with love
KOFFIE & TAARTJE DOEN?

LATEN WE AFSPREKEN DAT WE SNEL EENS AFSPREKEN.

Moments of Frame
Sterrebos 39
Meteren