Loading...

De prijs van onbetaalbare herinneringen

 

CHOOSE

Your Plan

Disk Space

Databases

Domains

Users

Email Accounts

Bandwidth

Support

Price

pakket 1

your moments of fame

trouwfilm 4-6 minuten

color graden beelden

sound designs & licensie

8 uren aanwezig
1.499

euro

pakket 2

 your moments of fame

trouwfilm 4-6 minuten

color graden

sound design & licensie

10 uren aanwezig

documentaire 12-15 minuten1749

euro

pakket 3

your moments of fame

trouwfilm 4-6 minuten

color graden

sound design & licensie

12 uren aanwezig

documentaire 20-25 minuten

social teaser < 1 minuut


1.999

euro

  • Geen ‘goud’, ‘zilver’ of ‘brons’ gelul in mijn pakketten. Elk pakket is goud en elk pakket legt jullie verhaal op een prachtige manier vast. Je maakt dus altijd de juiste keuze.
  • Uiteraard zijn pakketten ook samen te stellen, uren aan te passen en kunnen geloftes worden opgenomen. (geloftes opnemen kost niets extra’s)
  • Extra aan je pakket toe te voegen zijn een Teaser (+/- 1 minuut durende film van alle highlights) en / of een documentaire van 12-15 minuten of een uitgebreide documentaire van 20-25 minuten.
  • Betaling geschiedt in twee termijnen (voor en na de grote dag). In overleg is betalen in 3 termijnen mogelijk (want trouwen is duur).
  • Werkgebied binnen heel Nederland en in overleg ook buiten Nederland. Bijvoorbeeld Friesland. Of Italië. Jullie dag. Jullie feestje.

“HET GAAT NIET OM WAT JE ZIET, HET GAAT OM WAT JE VOELT TIJDENS HET ZIEN”

TROUWFILM

De trouwfilm is jullie absolute pronkstuk! 4 tot 6 minuten aan prachtige (cinematische) beelden met alle hoogtepunten van jullie grote dag. Van het weggeven tot het opmaken en van de first look tot aan de dansvloer. Een film die je vol trots aan de hele wereld wilt laten zien en die je tranen in je ogen bezorgd, keer op keer. Dat is jullie trouwfilm, die voorzien wordt van hoogwaardige audio en sound design om het verhaal een onuitwisbare indruk te geven. Het verhaal inderdaad: want het wordt geen chronologisch knip- en plakwerk met een muziekje. Het wordt een meesterwerk.

 

TEASER

Extra op te nemen in je pakket is de Teaser, de Teaser is vuurwerk in 1 minuut tijd – zodat je alles op je Social kwijt kunt, daarom ook wel Social Clip genoemd. Hierin flitsen de hoogtepunten voorbij en geef je mensen een sneak preview van de trouwfilm. De Teaser wordt geleverd met rechtenvrije sounds, zodat je volgas kunt shinen op je social media pagina’s. Ook handig om te laten zien aan je collega’s, zonder alle intieme beelden (of geloftes) aan hen te laten zien. Dus een mini-trouwfilm die je even snel kunt laten zien. (goed verhaal ja, lekker kort #1minuut)

DOCUMENTAIRE

De documentaire is een 12 tot 15 minuten durende uh ja, het woord zegt het al, documentaire over jullie huwelijk. Een prachtige samenvatting van bijzondere en ogenschijnlijk minder bijzonderen dingen, die niet in jullie clip van 4-6 minuten zijn gekomen. Of bijvoorbeeld meer speeches van (dag)gasten die de wedding clip niet halen. Niettemin een prachtige toevoeging op jullie grote dag en een mooie, uitgebreide trouwfilm.

Bruiloft bedankje

BEDANK JE GASTEN MET EEN TROUWFILM

Helemaal hip en zo 2019: bedank jullie gasten middels jullie eigen trouwvideo. Oké, we bewerken de video wat en voegen een persoonlijke of geschreven boodschap toe. Jullie sturen dit naar je gasten, digitaal of per DVD, en besparen vervolgens op bedankjes, terwijl jullie toch een te gek bedankje hebben voor jullie bruiloft.

Op zoek naar een goede en betaalbare videograaf op jullie bruiloft, zonder op kwaliteit in te leveren? Met alle liefde ben ik jullie videograaf en maak ik een te gekke trouwfilm van de mooiste dag van jullie leven. Wil je meer informatie of zelf een pakket samenstellen? Stuur gerust een berichtje via deze link.